Vsebina košarice

Hladilnik s steklenimi vrati 600 lit. INOX

Šifra izdelka: 5258

Cena z DDV:
1.250,00 € Cena brez DDV: 1.024,59 €

Opis izdelka

Hladilnik INOX s steklenimi vrati 600 lit.

Profesionalni beli hladilnik z bruto prostornino 600, opremljen s štirimi nastavljivimi policami. To vam omogoča, da izberete najboljšo postavitev glede na vaše potrebe. Ponuja tudi prilagodljivost za razširitev števila polic za dodatne predelke. Steklena vrata imajo ključavnico, ki omogoča ogled ohlajenih izdelkov brez odpiranja hladilnika.

Zanesljiv hladilni sistem

Hladilnik ima uporabniku prijazen elektronski nadzor temperature in digitalni zaslon, ki omogoča enostavno branje in nastavitev temperature. Izdelke je mogoče hladiti v širokem temperaturnem območju. Hladilnik uporablja ventilirano hlajenje z ventilatorjem, ki kroži zrak v hladilniku, da se vsebina enakomerno ohladi. Hitro doseže želeno temperaturo in zmanjša nastajanje ledu s ciklom hlajenja vsakih šest ur. Hladilnik uporablja hladilno sredstvo R600a, ki ne vsebuje CFC. Ima tudi dve nastavljivi sprednji nogi in dve zadnji kolesi, kar omogoča enostavno premikanje.

Enostaven za čiščenje

Pred čiščenjem aparata obvezno izklopite in izvlecite vtič iz stenske vtičnice. Hladilnik ima plastično notranjost in prevlečeno jekleno zunanjost, ki ju je zaradi gladke površine enostavno čistiti. Preprosto uporabite vlažno krpo in majhno količino detergenta, da obrišete stene in police. Ne pozabite očistiti snemljivega antibakterijskega gumijastega tesnila in zagotoviti, da je vse temeljito posušeno, preden ga ponovno vklopite.

Lastnosti

Hladilno sredstvo R600a, ki ne vsebuje CFC

Najvišja temperatura okolja 25°C

Kompaktna zaščitna izolacija 5,3 cm

Temperaturno območje od 0 do 10°C

Poseben hladilni cikel za zmanjšanje nastajanja ledu

Specifikacije izdelka

Neto teža: 100 kg

Neto prostornina: 613L

Zunanje mere: Š78 x G70 x V190cm

Notranje mere: Š65 x G58 x V166 cm

230 V / 50 Hz / 1 faza 462 W


Elektronska obvestila

Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih, akcijah, ...

Avtorske pravice

EMIL POGOREVC S.P.
Rimska cesta 98a
3311 Šempeter
G: 051 648 678 E: info@tehnonet.si