Vsebina košarice

Zapik za Tirolko 1kg

Šifra izdelka: 1001

Cena z DDV:
12,00 € Cena brez DDV: 10,96 €

Opis izdelka

Mešanica dodatkov in začimb za izdelavo Tirolske salame

Uporaba: Za izdelavo Tirolske salame iz ohlajenega ali zamrznjenega mesa. Zapik za Tirolko je potrebno dodati v kuter v začetku procesa sekljanja. Masi je potrebno dodati ustrezno količino nitritne soli za razsol. V kolikor se Tirolka izdeluje na klasičen način z mletjem mesa v mesoreznici, priporočamo da kose mesa pomešate z zapikom in nato zmeljete na velikost 8mm. Tirolska salama mora imeti tipičen okus po kumini in česnu. Polni se v umetne ovitke črne barve. 

Doziranje: do 1kg zapika za tirolko na 100kg mesne mase.


Elektronska obvestila

Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih, akcijah, ...

Avtorske pravice

EMIL POGOREVC S.P.
Rimska cesta 98a
3311 Šempeter
G: 051 648 678 E: info@tehnonet.si