Vsebina košarice

Konvekcijska pečica 4x2/3 GN (analogna)

Šifra izdelka: 5496

Cena z DDV:
2.350,00 € Cena brez DDV: 1.926,23 €

Opis izdelka

Opis kombinirana parna pečica

Profesionalna kombinirana parna pečica je odlična naložba za skoraj vsako komercialno kuhinjo. Živilska podjetja, ki redno pripravljajo serije hrane z doslednimi rezultati, lahko izkoristijo kombinirano parno pečico. Ta kombinirana parna pečica je zelo vsestranska zahvaljujoč kombinaciji vročega zraka in pare. Je tudi kompakten, tako da lahko prihranite prostor v vsaki kuhinji. S to profesionalno pečico lahko pečete, kuhate, pečete na žaru, dušite, pražite, gratinirate in kuhate sous vide.

Uporabniku prijazna nadzorna plošča

Ta kombinirana parna pečica je idealna za dosledno kuhanje. Robustni grelni elementi iz nerjavečega jekla zagotavljajo popolno in učinkovito porazdelitev toplote. Poleg tega je konvektomat opremljen z ventilatorjem z vzvratno funkcijo in dvojno atermično zasteklitvijo. Vrata so enostavna za nastavitev, tesnilo pa je izdelano iz živilskega silikona. Na pregledni nadzorni plošči boste našli gumb za paro, temperaturo in časovnik. Ima široko temperaturno območje, tako da lahko kuhate skoraj vse. Vključuje tudi časovnik, ki vam omogoča, da pustite kuhati, medtem ko nadaljujete z drugimi opravili. Nazadnje, gumb za paro vam omogoča nastavitev natančnega odstotka pare, ki ga želite.

Čiščenje brez napora

Pred čiščenjem kombinirane parne pečice je pomembno, da se prepričate, da se je popolnoma ohladila. Ohišje, vrata in notranja komora so izdelani iz nerjavečega jekla in imajo zaobljene vogale, zaradi česar je čiščenje zelo enostavno. Z mehko krpo, toplo vodo in blagim detergentom lahko hitro in temeljito obrišete gladke površine. Za čiščenje stekla vrat potrebujete samo toplo vodo.

Lastnosti

Varnostno stikalo proti pregrevanju

Širok temperaturni razpon, od 50-270°C

Nastavljiva regulacija pare od 0-100% pare

Učinkovita distribucija toplote zaradi prezračevalnega sistema

Za uporabo enostaven analogni nadzor pare, temperature in časovnika

Specifikacije izdelka

Neto teža: 41 kg

Kapaciteta: 4 x 2/3 GN pladnji

Razdalja pladnja: 7 cm

Dimenzije: Š69 x G59 x V63 cm

230V / 50Hz / 1 faza 3300W


Elektronska obvestila

Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih, akcijah, ...

Avtorske pravice

EMIL POGOREVC S.P.
Rimska cesta 98a
3311 Šempeter
G: 051 648 678 E: info@tehnonet.si