Vsebina košarice

Aparat za kokice

Šifra izdelka: 5509

Cena z DDV:
250,00 € Cena brez DDV: 204,92 €
Izdelek je bil dodan v košarico.

Opis izdelka

Aparat za pokovko - 150 gr

Ta profesionalni aparat za pokovko je obvezna oprema za zabave, sejme ali kinematografe. Je neverjetno enostaven za uporabo - preprosto dodajte olje, koruzna zrna in sladkor ali sol po izbiri. Ko je koruza segreta, stroj pokovko zlahka postreže.

Vklopite aparat za pokovko s pritiskom na gumb "Ogrevanje in osvetlitev". V kotliček za pokovko nalijte 50 ml olja, tako da je celotno dno pokrito. Tako preprečite, da bi se pokovka zažgala. Pritisnite gumb "Heat" in ogrevajte kotliček za pokovko 30 sekund. Dodajte 150 gramov koruznih zrn in 50 gramov sladkorja ali soli, odvisno od okusa. Aktivirajte mešalni mehanizem v kotličku s pritiskom na gumb "Turn". Ponovno postavite pokrov na kotliček in varno zaprite steklena vrata. Počakajte nekaj minut, da začnejo koruzna zrna pokati. Ko vsa koruzna zrna poskočijo, izklopite gumba "Turn" in "Heat". Odstranite pokrov in nagnite kotliček za pokovko, da izpraznite morebitne preostale pokovke. Če želite narediti večjo količino pokovke, preprosto ponovite te korake.

Enostavno čiščenje

Za optimalno čistočo priporočamo, da notranjost posode za pokovko očistite, ko je še vroča. Ko pripravite zadnjo serijo pokovke, ponev napolnite s skodelico čiste vode in pustite stati nekaj minut. Izklopite vse gumbe stroja. Previdno izpraznite vodo iz kotlička za pokovko v skledo, nato odvijte posodo in jo odstranite iz aparata. Ponev napolnite z vročo vodo in detergentom ter pustite, da se namaka približno 30 minut. Medtem z aparata za pokovko odstranite vse nezahtevne dele.

Notranjost in zunanjost stroja temeljito očistite z rahlo vlažno krpo. Nato previdno očistite posodo za pokovko in jo ponovno pritrdite na aparat za pokovko. Ne pozabite, da je treba ohlapne dele očistiti ročno, ker niso primerni za pomivanje v pomivalnem stroju, in jih temeljito posušiti. Ko jih očistite, jih postavite nazaj v stroj.

Lastnosti

Opremljen s pladnjem za drobtine

Pekač za pokovko, primeren za 150 gramov koruznih zrn naenkrat

Steklena vrata preprečujejo razlitje pokovke

Ponev za kokice je mogoče vrteti/nagibati

Specifikacije izdelka

Neto teža: 24 kg

Kapaciteta: 150 g koruznih zrn na čas, pribl. 3 kg na uro

...................................................

Širina (cm) 50

Globina (cm) 36

Višina (cm) 66

Teža (kg) 17

Vrsta napajanja 230V

Število čepov 1

Električna moč (Watt) 1375



Elektronska obvestila

Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih, akcijah, ...

Avtorske pravice

EMIL POGOREVC S.P.
Rimska cesta 98a
3311 Šempeter
G: 051 648 678 E: info@tehnonet.si