Ukrivljen nož za izkoščanje s 13 cm ročajem iz zelenih vlaken
Rezilo tega noža je izdelano iz nerjavečega jekla + molibden vanadija, z odličnimi lastnostmi, visoko zmogljivostjo in vzdržljivostjo.
Noži serije Athens so idealni za najzahtevnejše profesionalce, saj natančno upoštevajo živilske predpise.Z ročajem iz ekskluzivnega čistega materiala - polipropilen + vlakna -, nedrsečim in ergonomskim ter barvnimi identifikatorji, ki vam omogočajo razlikovanje hrane, ki jo režete, in doseganje večjega sanitarnega in higienskega nadzora.Ekskluzivno visokozmogljivo in trpežno jeklo.
Vse naše nože ročno nabrusijo naši mojstri izdelovalci nožev.
Noži s certifikatom za živilske sisteme HACCP (analiza nevarnosti in kritične kontrolne točke).Barva ročaja razlikuje živila, ki jih režemo, da preprečimo navzkrižno kontaminacijo, do katere lahko pride v kuhinjah, in zagotovimo večji higiensko-sanitarni nadzor.
Identifikacijske barve
Črna: univerzalna
Bela: Pecivo
Zelena: zelenjava in sadje
Rumena: Ptice
Rdeča: meso
Modra: Ribe
Nasveti za vzdrževanje
Da bi podaljšali življenjsko dobo nožev in jih ohranili v dobrem stanju, vam Martínez y Gascón svetuje, da upoštevate naslednje nasvete za vzdrževanje: Nože takoj po uporabi operite z nevtralnim detergentom in jih osušite z mehko, vpojno krpo.
Ne uporabljajte detergentov z belilom ali klorom, ki poškodujejo prvotni sijaj jekla.
Izogibajte se uporabi čistilnih blazinic, ki lahko opraskajo nože.
Nože položite v pomivalni stroj z rezili obrnjenimi navzdol in ločeno od ostalega jedilnega pribora, da preprečite drgnjenje.
Nožev ne puščajte dlje časa potopljene v vodo.
Pošljite povratne informacije
Elektronska obvestila
Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih, akcijah, ...