Vsebina košarice

Hladilnik za pijače 50 lit.

Šifra izdelka: 5346

Cena z DDV:
334,00 € Cena brez DDV: 273,77 €
Izdelek je bil dodan v košarico.

Opis izdelka

Hladilnik za pijačo

S pomočjo tega profesionalnega hladilnika za pijače lahko strankam jasno pokažete, katere pijače ali prigrizke imate v ponudbi. Je priročen in kompakten namizni model z LED osvetlitvijo v notranjosti, ki vam pomaga predstaviti vašo ponudbo izdelkov. Poleg pijače se lahko uporablja tudi za hlajenje sendvičev ali drugih živil. Ta hladilnik za pijače ima vrata na tečajih za enostaven dostop in ima dvojno zasteklitev, ki ohranja pijačo na pravi temperaturi. Vrata vključujejo ključavnico, ki strankam preprečuje, da bi si pomagale same. Na voljo je tudi osvetljen zaslon, ki se lahko uporablja za oglaševanje.

Učinkovit hladilni sistem

Ta profesionalni razstavni hladilnik je zelo enostaven za uporabo. Na prvi pogled lahko vidite, ali je dovolj zaloge in kdaj jo morate napolniti. Hladilnik je opremljen z dvema nastavljivima policama iz nerjavečega jekla in nastavljivimi nogicami, tako da ga lahko postavite na skoraj vsako površino in bo ostal trdno na mestu. Ima učinkovit ventilatorski hladilni sistem, ki uporablja hladilno sredstvo R600a, ki ne vsebuje CFC. Temperaturo lahko nastavite v območju od 0 do +10°C. Da preprečite nastajanje ledu, ne nastavite prenizke temperature. Uporablja se lahko v prostoru s temperaturo okolja do največ 32°C.

Enostaven za čiščenje

Čiščenje tega profesionalnega aparata je hitro in zelo enostavno. Najprej izpraznite hladilnik in izvlecite vtič iz stenske vtičnice. Za čiščenje polic uporabite gobo in toplo vodo z milnico. Nato lahko police sperete pod pipo, da odstranite ostanke mila. Te dobro osušite z mehko krpo, preden jih postavite nazaj v hladilnik. Notranjost in zunanjost hladilnika lahko očistite tako, da površine obrišete z vlažno krpo in blagim detergentom.

Lastnosti

Nastavljive noge

Prihaja s ključavnico

LED osvetlitev v notranjosti

Hladilni sistem z ventilatorjem

Enojna vrata z dvojno zasteklitvijo

Temperaturno območje od 0 do +10°C

Hladilno sredstvo R600a, ki ne vsebuje CFC

Najvišja temperatura okolja 32°C

Z osvetljenim zaslonom za reklame

Idealno za steklenice pijač, pločevinke ali druge prigrizke

Vključuje dve nastavljivi polici iz nerjavečega jekla

Specifikacije izdelka

Neto teža: 25 kg

Kapaciteta: 50L

Barva: bela

Notranje mere: Š33,3 x G34,5 x V50,8cm

Zunanje mere: Š46 x G42,6 x V80,5cm

230V / 50Hz / 1 faza 120W


Elektronska obvestila

Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih, akcijah, ...

Avtorske pravice

EMIL POGOREVC S.P.
Rimska cesta 98a
3311 Šempeter
G: 051 648 678 E: info@tehnonet.si